REFILOVANJE TONERA I KERTRIDŽA

 

MaxMare se nalazi u TC Milenijum Bijeljina i bavi se pružanjem sledećih usluga:

    Punjenje kertridža za ink-džet štampače


Vršimo punjenje kertridža za HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark i dr. štampače. Cijene već od 5 KM po kertridžu. Dopuna ink-jet kertridža se vrši isključivo "American Ink Jet" mastilom za svaku vrstu kertridža posebno. Dopuna se vrši na licu mjesta. U slučaju da su kertridži zapekli, potrebno je da se zadrže na pročišćavanju specijalnim uređajem. Ako se i tada kertridži ne dovedu u stanje da korektno funkcionišu,u tom slučaju se ne naplaćuju utrošeno mastilo i rad servisera.

     Dopunjavanjem ispražnjenog kertridža Vaš se trošak svodi samo na mastilo, za razliku od kupovine novog kertridža čiju glavninu cijene formira sam modul.

 

    Punjenje toner kaseta laserskih štampača, kopir i fax aparata

 

     Punjenje toner kaseta laserskih štampača za Hewlett-Packard, Canon, Lexmark, Epson,Samsung i druge laserske štampače.  Punjenje toner kaseta prvi put podrazumijeva dopunjavanje kaseta prahom maksimalno koliko je zapremina komore za prah.  Kod drugog punjenja se osim dopunjavanja prahom vrši i zamjena potrošnih dijelova prije svega bubnja i brisača. Bubnjevi koje mi ugrađujemo su namjenjeni za recikliranje kaseta pa su kvalitetniji od originalnih i sa njima se može vršiti samo dopunjavanje kaseta 3-5 puta.

 

     Prahovi i ostali dijelovi neophodni za kvaliteteno punjenje toner kaseta su od  renomirane američke firme  “Summit techologies”.

 

     Uštedite novac koji biste dali za novu toner kasetu , a dobićete kvalitetan otisak i broj kopija čak veći od originalne toner kasete.  

 

                Sve dodatne informacije možete dobiti na tel.055/225-970.

 

  Početna         O nama       Fiskalni sis.       Maxers        Refil tonera      Kontakt