o nama

 

 

Preduzeće je osnovano 29.9.2003. godine.

 

Prva djelatnost kada je osnovano preduzeće je bila trgovina na veliko i malo sa garderobom (zastupništvo robne marke "Maxers" sa teritorije Srbije. Nakon nekoliko godina uspješnog rada u ovoj oblasti, distributivna mreža je porasla na oko 30-tak gradova u BiH.

 

Od početka 2006.godine preduzeće počinje da bavi djelatnošću distribucije i servisiranja registar kasa. Godine rada u ovoj oblasti su zavidno iskustvo, koje je mnogo pomoglo da se nastavi rad u procesu fiskalizacije koji je uslijedio. Preduzeće sa svojom mrežom distributivno servisnih centara u 6 gradova, je jedno od najvećih preduzeća u oblasti fiskalizacije.

2006. godine preduzeće je proširilo svoju djelatnost na punjenje svih vrsta kertridža i tonera za štampače, fax i kopir aparate.

Tim koji predvodi ovo preduzeće je mlad i ambiciozan. Pratimo sve savremene informacione tehnologije i nastojimo da ih primjenimo u bilo kojoj djelatnosti kojom se bavimo. Energija mladosti i vedrog duha, te marljivog i odgovornog rada je prisutna u svakoj pori našeg sistema. Svakom našem partneru nesebično prenosimo naša saznanja kako bi zajedno ostvarili što bolje rezultate poslovanja.

Zato postanite i Vi naš partner.

 

  Početna         O nama       Fiskalni sis.       Maxers        Refil tonera      Kontakt